E-kirja

Lue tai kuuntele

Michelle Celmer, Maureen Child - Texasin kokoinen salaisuus / Se jota vähiten odotit maksuttomasti

Texasin kokoinen salaisuus

Tyylin edelläkävijä ja mediapersoona Naomi Price on tehnyt oman osansa virheistä, mitä tulee miehiin - ei toivottu raskaus on siitä tuoreena todisteena! Mutta mitä tulee parhaaseen ystävään, hänen makunsa on yhtä moitteeton kuin hänen päivittäin ylleen valitsemansa asut: rikas karjatilallinen ja keksijä Toby McKittrick. Kun kaupunkia piinaava kiristäjä uhkaa paljastaa Naomin vahinkoraskauden, Toby tarjoutuu esittämään olevansa lapsen isä. Kysymys kuuluu, ehtiikö heidän kulissisuhteensa muuttua aidoksi rakkaudeksi ennen kuin skandaali paisuu Texasin kokoiseksi...Se jota vähiten odotit

Nuori mutta kovia kokenut Vanessa Reynolds matkustaa Välimeren rannalla sijaitsevaan kaupunkiin pikku tyttärensä kanssa perin erikoisesta syystä. Itse kuningas – joka on häntä huomattavasti vanhempi – haluaa naimisiin hänen kanssaan! Kuuden viikon koeajalla olisi tarkoitus selvittää, voisiko hän rakastua hiljattain leskeksi jääneeseen Gabrieliin niin että haluaisi jäädä tämän rinnalle loppuiäkseen.

Perille päästyään Vanessa odottaa innoissaan näkevänsä Gabrielin... mutta limusiinilla häntä vastassa onkin aivan toinen mies – kuninkaan syntisen komea poika, joka luonnollisesti ajattelee hänestä pahinta. Mistä oikein on kyse? Miksi Gabriel ei ollut tullut häntä vastaan itse, vaikka väittää rakastavansa häntä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michelle Celmer, Maureen Child

Julkaistu

2018-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Texasin kokoinen salaisuus / Se jota vähiten odotit

Kutkuttava Texasin kokoinen salaisuus / Se jota vähiten odotit on upea romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika karkkoaa tyystin. Kirjan teki Michelle Celmer, Maureen Child. Tämä romaanit pitää sisällään 225 sivua, minkä avulla iloita jopa useampi tovi. Lisäksi teoksesta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla mukava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja tekee myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-06-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tykkänään modernin tavan iloita kirjoista. Se sujuu sulavasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Paras vierailijalle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa joten voit rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu juuri sinulle kelp.