E-kirja

Lue tai kuuntele

Lynne Marshall, Sue MacKay - Tilaisuus uuteen onneen / Henkäys toivoa maksuttomasti

Tilaisuus uuteen onneen

Kirurgi Johnny Griffinin maailma pysähtyi päivänä, jona hänen heidän lastaan odottava vaimonsa menehtyi. Vain pienet potilaat ovat kirkastaneet hänen elämäänsä sen jälkeen – kunnes uusi sairaanhoitaja Polly Seymour tuo päivänpaisteen ortopedian osastolle ja mullistaa Johnnyn elämän! Polly on se lämmin henkäys elämää, jota synkänkomea kirurgi on kaivannut, ja tilaisuus uuteen onneen – ellei John itse päästä sitä luiskahtamaan käsistään...Henkäys toivoa

Plastiikkakirurgi Fiona Fraserin sydän on kovilla hänen laskeutuessaan Hanmer Springsiin pienkoneellaan: aivan pian hän kohtaa tohtori Tom Savillen, uuden pomonsa – ja miehensä, jota hän ei ole nähnyt vuosiin. Suru pienestä vauvasta erotti heidät, mutta nyt Fiona tietää, ettei pakeneminen poista tuskaa. Hänen sydämensä haluaisi rakentaa uusia siltoja, vaikka pää neuvoo ammatilliseen etäisyyteen. Jospa Tomin uskomaton hymy antaisi hänelle rohkeutta tarttua uuteen onnen tilaisuuteen...?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lynne Marshall, Sue MacKay

Julkaistu

2014-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Tilaisuus uuteen onneen / Henkäys toivoa

Tilaisuus uuteen onneen / Henkäys toivoa on sykähdyttävä ja kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Lynne Marshall, Sue MacKay. Kyseinen romaanit pitää sisällään 221 sivua, joiden kanssa olla vaikka useampi ilta. E-kirjan lisänä käsillä on myös mahtava äänikirja, minkä kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan voit nautiskella kirjasta milloin mielit esim kävelyllä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-08-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat mahtavan tavan nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla sekä kotona. Tarviit vaan älypuhelimen niin kyydissäsi on satoja kirjoja. Maksamalla sovitun kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua ja tällä tavalla pystyt rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko sovellus sinulle sopiva.