E-kirja

Lue tai kuuntele

Stanley John Weyman - Todellinen aatelismies maksuttomasti

On vuosi 1588 Ranskassa. Gaston de Marsac on arvostettu sotilas, jonka elämässä asiat ovat kuitenkin menneet pahasti pieleen. Epätoivoisena de Marsac lähtee tapaamaan itse kuningasta toivoen, että tämä voisi auttaa häntä hankalassa tilanteessa. Kuninkaalla on kuin onkin de Marsacille tehtävä – mutta täysin erilainen kuin mitä de Marsac odotti. Kuningas tarvitsee nimittäin apua erään naisen kidnappaamisessa...

"Todellinen aatelismies" on jännittävä historiallinen romaani vuodelta 1893. Stanley J. Weyman (1855–1928) oli englantilainen kirjailija, joka kirjoitti erityisesti historiallisia romaaneja. Monet hänen teoksistaan sijoittuvat 1500- ja 1600-luvuille. Weymanin tunnetuimpia teoksia ovat muun muassa "Kardinaalin asialla" sekä "Todellinen aatelismies".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stanley John Weyman

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

378 sivua

Tietoa kirjasta Todellinen aatelismies

Todellinen aatelismies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän loistavan teoksen on laatinut Stanley John Weyman. Todellinen aatelismies on pituudeltaan 378 sivua, joten oikein sopiva pituus luettavaksi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan välttämätöntä taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin helppo käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet autossa ja se tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-08-12 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan uuden oven kirjojen maailmaan. Jos sinulla on kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Suorittamalla kiinteän kuukausihinnan vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Iso osa äänikirjapalveluista antaa toisaalta maksuttoman kokeilujakson, jolloin voit vapaasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.