E-kirja

Lue tai kuuntele

Abby Green, Jennifer Hayward - Toisen miehen morsian / Hetki intohimoa maksuttomasti

Toisen miehen morsian

Leonora tiesi, että hänen olisi pitänyt olla järkyttynyt. Murtunut. Hänen kihlauksensa oli juuri purkautunut, hyvin julkisesti ja nolosti. Mutta hän tunsi vain… helpotusta. Ja kuumaa kihelmöintiä, kun Gabriel Ortega Cruz y Torres, mies joka oli tullut hänen avukseen kuin satujen kiiltävähaarniskainen ritari, painoi huulensa hänen huulilleen…Hetki intohimoa

Frankie oli kuvitellut olevansa immuuni Grantien kuululle viehätysvoimalle – olihan hän työskennellyt veljeksistä nuoremman ja hurmaavamman sihteerinä ongelmitta. Mutta Harrison oli toista maata – äkäinen työnarkomaani, joka halusi voittaa hinnalla millä hyvänsä. Heidän välillään ritisi niin vahva jännite, ettei sitä voinut olla huomioimatta. 

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Abby Green, Jennifer Hayward

Julkaistu

2020-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

208 sivua

Tietoa kirjasta Toisen miehen morsian / Hetki intohimoa

Toisen miehen morsian / Hetki intohimoa on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen romaanit, joka ei taatusti jätä missään nimessä vaisuksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Abby Green, Jennifer Hayward. Tämä romaanit pitää sisällään 208 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi tovi. Lisänä digitaalisesta kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan mieleisenä lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2020-09-01. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät innovatiivisen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat tahtomasi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Useat äänikirjapalveluista antaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, milloin voit vapaasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.