Äänikirja

Lue tai kuuntele

Juha-Pekka Koskinen - Töissä täällä maksuttomasti

Osa 6/10: Kaavakehelvetti

Töissä parasta ovat mukavat ja reilut työtoverit! Vaan miten sinua kuitenkin on kahvihuoneessa vastassa aina tyhjä pannu ja juuri sinä joudut kahvinkeittäjäksi? Miksi Pirjolla on parempi istumapaikka ja Martilla suurempi näyttö kuin sinulla? Ja jos nyt haluat pitää lomasi aina juhannuksena, miksi se on työtovereillesi niin kovin vaikeaa?

Töissä täällä on Matti Ijäksen ohjaama 10-osainen komediasarja pienen tulitikkutehtaan konttorista. Pertti, Viivi ja Anna kohtaavat arkipäivän haasteita Markus Moilasen johtamassa pienyrityksessä. Naurun lomassa kuuntelijasta saattaa joskus tuntua siltä kuin katselisi kärpäsenä neuvotteluhuoneen katonrajasta itseään ja työtovereitaan. Kuunnelmasarjan on Radioteatterille kirjoittanut Juha-Pekka Koskinen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha-Pekka Koskinen

Julkaistu

2017-05-13

Lukija

Ville Myllyrinne, Miitta Sorvali, Pia Andersson

Äänikirjan pituus

17 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Töissä täällä

Lue nyt mielenkiintoinen romaanit Töissä täällä, jonka mukana koet uniikkeja kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Juha-Pekka Koskinen. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, joten riemua riittää lukuisaksi lukuhetkeksi. Älä tyydy pelkästään e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:17:41 tunnissa. Äänikirja onkin mukava konsti nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, lentokoneessa tai vaikkapa juoksemassa. Kirjan on lukenut Ville Myllyrinne, Miitta Sorvali, Pia Andersson. Kirjan on julkaissut Yle 2017-05-13. Pane alulle nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella keinolla. Jos sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu oikea itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.