Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter Handke - Toiston pysyvyys maksuttomasti

Nobel-palkitun kirjailijan kaunis ja mystinen, ikuista viisautta tavoitteleva kertomus nuorukaisesta, joka lähtee etsimään kadonnutta veljeään - ja samalla itseään.

Jo lapsena Filip Kobal tunsi olevansa yksinäinen ja ulkopuolinen. Kuvitelmat lapsuusvuosilta palaavat voimakkaina, kun Filip koulunsa päätettyään matkaa kadonneen veljen jalanjäljissä Jugoslaviaan. Pitkällä taipaleellaan hän hapuilee mennyttä ja tavoittelee tulevaa, etsii itseään lohtunaan kaksi veljen jättämää kirjaa.

Seikkailu sanojen ja merkitysten maailmassa avaa hiljalleen Filipille uuden näköalan, tien universumiin. Ja viimein, suojaisassa turvapaikassa keskellä karuinta karstimaata, hän tietää olevansa perillä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter Handke

Julkaistu

2019-12-11

Lukija

Petri Hanttu

Äänikirjan pituus

612 min

E-kirjan pituus

189 sivua

Tietoa kirjasta Toiston pysyvyys

Toiston pysyvyys on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Peter Handke on teoksen kirjoittajana. Toiston pysyvyys on pituudeltaan 189 sivua, elikä näinollen hyvä pituus lukemiseen. Digitaalisen kirjan lisänä tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä mukana vietät normaalinopeudella 10:12:49 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin voit nyt nauttia kirjasta missä mielit muun muassa automatkalla. Kyseisen äänikirjan äänenä on Petri Hanttu. Teoksen on julkaissut Otava 2019-12-11. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit sopivan kirjasovelluksen. Silloin kun vaadit mennä' todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e ja hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä erilaisia kirjoja. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.