E-kirja

Lue tai kuuntele

Lucy Clark, Kate Hardy - Toivoa ja odotusta / Sittenkin ikuista? maksuttomasti

Toivoa ja odotusta

Uuden työn norfolkilaisella lääkäriasemalla on tarkoitus olla tohtori Marc Baileylle hänen tarvitsemansa uusi alku, jotta hän voisi vihdoin hyväksyä, ettei vaimon ja odotetun lapsen kuolema ollut hänen syytään. Mutta yhteistyö Laurie Grantin ja tämän Izzy-tyttären kanssa aiheuttaa sekä iloa että tuskaa särkyneessä sydämessä. Hänen pitäisi lähteä pois – mutta Laurie ja Izzy ovat valmiit todistamaan, että jokainen ansaitsee uuden tilaisuuden onneen.Sittenkin ikuista?

Ebony Matthews ei ole nähnyt neurokirurgi Bartholomew Goldmarkia sitten lukion. Nyt pysäyttävä jälleentapaaminen saa odottamattomat kipinät sinkoilemaan! Ebony tietää kovasta kokemuksesta, ettei mikään kestä ikuisesti, mutta Bart saa hänet muistamaan sen iloisen, elämästä nauttivan tytön, joka hän kerran oli. Ehkä toivo ei olekaan kuollut; ehkä tilaisuus onneen onkin lähempänä kuin Ebony kuvittelee...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lucy Clark, Kate Hardy

Julkaistu

2014-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Toivoa ja odotusta / Sittenkin ikuista?

Toivoa ja odotusta / Sittenkin ikuista? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean kirjan on tehnyt Lucy Clark, Kate Hardy. Tämä teos on sivumäärältään 226 sivua, siis iloa riittää runsaasti hetkeksi. E-kirjan lisänä käsillä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä avulla vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin pystyt iloita kirjasta missä tahdot esim junassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2014-08-01. E- ja äänikirjat tarjoavat helpon vaihtoehdon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat tallustavat kätevästi mukana kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua joten voit vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko sovellus justiinsa sinulle oikea.