E-kirja

Lue tai kuuntele

Julia Williams - Toivonkipinä maksuttomasti

Toivonkipinä

Nythän on ihanin aika vuodesta, vai kuinka?

Catherine Tinsall pitää netissä suosittua blogia Kodinhengetär. Todellisuus on kuitenkin aivan muuta. Hänen avioliittonsa rakoilee, lapset ovat hallitsemattomia ja hänen äitinsä on alkanut unohdella asioita huolestuttavalla tavalla.

Noel, Catherinen aviomies, on joutumassa työttömäksi, mutta sitä hän ei ole uskaltanut kertoa perheelleen. Hänen viimeinen toivonsa on Hope Christmas, kylä kauniilla maaseudulla.

Kyläkoulun opettaja Marianne Moore yrittää parannella särkynyttä sydäntään. Mutta mitä lähemmäksi joulu tulee, sitä vaikeampaa on unohtaa muistoja menetetystä.

Gabrielille on tulossa yksinäinen joulu, ja hän tekee kaikkensa salatakseen murheensa pojaltaan. Palaako hänen vaimonsa enää koskaan kotiin – vai löytyykö rakkaus muualta?

Kaikilla neljällä on joulun ihme toivomuslistallaan, ehkäpä toiveet voivatkin toteutua…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julia Williams

Julkaistu

2015-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

230 sivua

Tietoa kirjasta Toivonkipinä

Lue välittömästi vauhdikas romaanit Toivonkipinä, minkä avulla vietät uniikkeja elämyksiä. Kirjan on kirjoittanut Julia Williams. Kirjasta löytyy 230 sivua, joiden rinnalla mahdat tuntea unohtumattomia oivaluksia. Digitaalisen kirjan lisänä tarjolla on myös mahtava äänikirja, jonka kera vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi lenkistä kivemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2015-12-01 ja teoksen julkaisijana toimii Harlequin. Ääni – sekä myös e-kirja onkin vetoava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan olet. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat parhaan kirjasovelluksen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus hyvä sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.