E-kirja

Lue tai kuuntele

Samuli Laiho - Topliner maksuttomasti

Taiteilijaromaani kansainvälisen musiikkibisneksen kulissien takaa.

Matias Heininen, poptaivaan komeetoille kappaleita kirjoittava hittinikkari, muuttaa Berliiniin paremman elämän ja suurempien yhteistyömahdollisuuksien perässä. Ristiveto rakoilevan perhe-elämän, dekadentin elämäntavan ja matkustamista vaativan ammatin välillä ajaa keski-ikäistyvää Matiasta kohti romahduspistettä, ja pian maa hänen jalkojensa alta uhkaa kadota.

Topliner kuvaa tarkkanäköisesti popteollisuuden sisäpiirin elämää ja koneistoa, joka synnyttää tähtiä. Samuli Laihon esikoisromaani on samalla myös tarina vieraantuneisuudesta, isyydestä ja siitä, kuinka kuilun partaalta voi nousta vahvempana jaloilleen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Samuli Laiho

Julkaistu

2018-01-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

196 sivua

Tietoa kirjasta Topliner

Kuuntele välittömästi touhukas romaanit Topliner, jonka kera vastaanotat uniikkeja kokemuksia. Samuli Laiho toimii teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytää 196 sivua, niiden seassa on mahdollista kokea mahtavia tuntemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä parissa kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja saa myös kävelystä kivemman. Kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-01-29 julkasijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Mikäli sinulla on ikioma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myös seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä kiinteällä kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on myös todella vaivatonta, koska kykenet vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.