Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Esa Sirén - Törnin sissit maksuttomasti

Törnin sissit jatkaa legendaarisen Lauri Törnin tarinaa. Sarjan kolmas osa keskittyy Törnin toimintaan asemasodassa 1942-1943.

Törni hiihtää maaliskuisella partioretkellä lumipyryssä putkimiinaan ja loukkaantuu vakavasti. Vaan mies ei tähän hyydy. Parannuttuaan mielestään tarpeeksi Törni karkaa toipumislomalta omine lupineen takaisin rintamalle. Hän painaa rohkeasti sissiretkille, jotka vievät kylmäpäisen soturin tiukasta paikasta toiseen. Edellisen kirjan henkilöistä mukana on myös JR 5:n jääkäri Karhuvaara. Ja Sirén lupaa lukijoilleen, ”helpolla ei pääse hänkään”. Kirjan kuvaukset perustuvat tositapahtumiin, jotka suodattuvat fiktion kautta lukijoiden jännitettäväksi.

"Sirénin sotadokumentteja mukailevista teoksista ei löydy Lapin lisää. Oikeat tilanteet dramatisoidaan tämänhetkisen parhaan tietämyksen valossa. Sirén on sodan kuvaukseen viehtynyt asiaviihdemies. Homma hallussa."
- Kymen Sanomat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Esa Sirén

Julkaistu

2020-08-24

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

537 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Törnin sissit

Törnin sissit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Esa Sirén. Kyseisestä kirjasta löytää 186 sivua, niiden seassa kykenet saada ainutkertaisia elämyksiä. Kyseisestä teoksesta on tehty myös äänikirja versio, minkä pituus on 8:57:39 tuntia. Äänikirja on upea konsti nauttia kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on Jukka Pitkänen. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-24 julkaisijan Gummerus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät kokonaan uuden konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat reissaavat sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan avaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on kanssa tosi helppoa, sillä voit sitoutumatta testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.