E-kirja

Lue tai kuuntele

Michelle Smart, Susan Stephens - Tule kanssani tanssiin / Lyhtyjen syttyessä maksuttomasti

Tule kanssani tanssiin

Flamencon kiihkeät rytmit veivät Sadien mukanaan. Hän tunsi musiikin koko vartalossaan ja antautui tanssittajansa vietäväksi. Täällä vuoristossa hän saattoi uskoa, että Alejandro halusi häntä, mutta kun he palaisivat taas Madridiin ja normaalielämään… Miksi ylhäinen espanjalaisaatelinen haluaisi olla missään tekemisissä tavallisen englantilaiskokin kanssa? Alejandro yritti vakuuttaa Sadien aikeistaan, mutta uskaltaisiko Sadie luottaa miehen sanaan?Lyhtyjen syttyessä

Christian Markos ei saanut silmiään irti Alessandrasta. Hän oli ihastunut parhaan ystävänsä sisareen. Ainoaan naiseen, joka oli häneltä kielletty. Vielä hän ei tiennyt, että Alessandra odotti hänen lastaan. Miten sopisivat yhteen kreikkalainen ”ryysyistä rikkauteen” -miljardööri ja maailmankuulun muotitalon perijätär. Oliko heillä mitään muuta yhteistä kuin tuleva lapsi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michelle Smart, Susan Stephens

Julkaistu

2020-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

205 sivua

Tietoa kirjasta Tule kanssani tanssiin / Lyhtyjen syttyessä

Lue nyt jännittävä romaanit Tule kanssani tanssiin / Lyhtyjen syttyessä, jonka mukana tunnet tavattomia hetkiä. Tämän ensiluokkaisen teoksen on kirjoittanut Michelle Smart, Susan Stephens. Tämä romaanit pitää sisällään 205 sivua, minkä rinnalla iloita moni tovi. Älä takerru yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa ikinä menet ja se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-04-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Tarvitset ainoastaan kännykän niin messissä on monia kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä liikut. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee lisäksi ilmaisen ilmaisjakson, siten pystyt rajattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.