Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Tuominen - Tulen väri punainen maksuttomasti

Levottomat ajat eivät rauhoita levotonta sydäntä.

Hiljaisten huvimajojen tarina jatkuu itsenäisessä, väkevässä romaanissa. Rakastetut henkilöt taistelevat elämästään kapinavuosien kuohuissa.

Suursota riistää Jere Kauppilan rintamalle juuri kun hän ja Maria Manner ovat löytäneet toistensa syliin. Maria päätyy vastentahtoisesti emännäksi vauraaseen Suvelaan. Petos painaa mieltä, ja liitto tuntuu toivottomalta. Suomi itsenäistyy, mutta olot ovat rauhattomat. Tosipohjainen Tulen väri punainen vie lukijan keskelle vuoden 1918 julmaa arkea, jossa punaisten kapina leviää ja naapurit muuttuvat raaoiksi vihollisiksi. Finlaysonin kutoja Sofia Frimankin tempautuu aatteen palossa parantamaan maailmaa. Turvaa ei ole missään. Onko rakkaus silti voima, jolle yhä on tilaa?

Pirjo Tuominen on kirjoittanut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Tuomisen luomat henkilöt ja tapahtumat pohjaavat usein todellisuuteen. Niin on laita myös uusimmassa romaanissa Tulen väri punainen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Tuominen

Julkaistu

2017-06-09

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

810 min

E-kirjan pituus

270 sivua

Tietoa kirjasta Tulen väri punainen

Tulen väri punainen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kirjoittanut Pirjo Tuominen. Tämä romaanit pitää sisällään 270 sivua, minkä avulla nautiskella jopa moni hetki. Lisänä e-kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 13:30:07 tuntia. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja tekee myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee Kirsti Valve. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-06-09 julkasijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat esittävät mahtavan tavan iloita upeista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat tallustavat helposti mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-20e maksulla, millä saattaa kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.