Lue tai kuuntele

Ken Follett - Tuli ilta ja tuli aamu maksuttomasti

Historiallisen viihteen kuningas Follett vie kuohuvalle keskiajalle.

Vetävä juoni, unohtumattomat henkilöt ja kiehtova historiatausta takaavat täydellisen lukuelämyksen.

Vuosituhat lähestyy loppuaan. Viikinkien raaka hyökkäys englantilaiseen Comben satamaan tuhoaa monen ihmisen unelmat.

Anglosaksisessa Englannissa väkivallan uhka on jatkuva, aateliset kapinoivat kuningasta vastaan, ja aivan liian usein vahvin vie voiton. Tuli ilta ja tuli aamu on suurten linjojen historiallinen seikkailu täynnä rakkautta, vallanhimoa ja rohkeita unelmia.

Ken Follett (s. 1949) on yksi maailman menestyneimmistä kirjailijoista: teoksia on myyty yli 170 miljoonaa kappaletta yli 80 maassa. Jännäreillä läpimurtonsa tehnyt Follett siirtyi historiallisiin seikkailuromaaneihin kirjassaan Taivaan pilarit (1989). Siinä hän loi keskiaikaisen, elämää vilisevän, kuvitteellisen Kingsbridgen kaupungin, jonka tarina jatkuu eri vuosisadoilla kirjoissa Maailma vailla loppua ja Tulipatsas.Sarjan uutuus Tuli ilta ja tuli aamu on harppaus Kingsbridgen menneisyyteen.

Ennen kirjailijanuraansa Ken Follett toimi lehtimiehenä ja kustantajana. Hän asuu vaimonsa Barbaran kanssa Stevenagessa Lontoon lähistöllä. Monia palkintoja ja kunniamerkkejä saanut Follett harrastaa musiikkia ja hyväntekeväisyyttä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ken Follett

Julkaistu

2020-11-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tuli ilta ja tuli aamu

Lue välittömästi lumoava romaanit Tuli ilta ja tuli aamu, minkä kanssa elät imuistoisia tuntemuksia. Kirjan kirjoitti Ken Follett. Tuli ilta ja tuli aamu on pituudeltaan 0 sivua, siis näinollen asiallinen pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, vaan saatat nautiskella kirjasta silloin kun haluat esim kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi tuntematon 2020-11-03. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin miellyttävä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään oletkaan. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Jos vaadit mennä oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen kokoelma e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa eli saatat rajoituksetta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle hyvä.