Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jørn Lier Horst - Tulikoe maksuttomasti

Isoisän karmea perintö nostaa menneisyyden murhatapauksen uudestaan valokeilaan. Wallanderin manttelinperijän uutuus!

Sofie Lund muuttaa salakuljettajaisoisältään perimäänsä kolkkoon taloon pienen tyttärensä kanssa. Hän tahtoo raivata talosta kaiken isoisästä muistuttavan. Kellarin lattiaan on pultattu kassakaappi, jonka sisältö järkyttää. Se osoittautuu myös ratkaisevaksi todisteeksi murhatapauksessa, joka on piinannut rikostutkija William Wistingiä pitkään.

Wisting joutuu hakauksiin kollegansa Harald Ryttingenin kanssa, jonka mielestä oikea syyllinen on jo telkien takana ja tapaus lopullisesti ratkaistu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jørn Lier Horst

Julkaistu

2018-05-28

Lukija

Juha-Pekka Mikkola

Äänikirjan pituus

569 min

E-kirjan pituus

240 sivua

Tietoa kirjasta Tulikoe

Mielenkiintoinen Tulikoe on hurja romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika häviää aivan. Teoksen kirjoittajana on ollut Jørn Lier Horst. Kirjan pituus on 240. Digitaalisen kirjan vierellä tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 9:29:29 tuntia. Äänikirja onkin mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja se luo myöskin kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii Juha-Pekka Mikkola. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-05-28 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin kätevä tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit haluamasi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi tosi helppoa, sillä pystyt vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.