E-kirja

Lue tai kuuntele

Anneli Meriläinen - Tunteen kahleet maksuttomasti

Mitä tehdä, kun sydän on särkynyt? Nuori Vilja Unt on tämän kysymyksen äärellä, kun hän kuulee sulhasensa pettäneen häntä. Vilja ei kuitenkaan jää neuvottomaksi, vaan päättää muuttaa Roomaan parantelemaan haavojaan.

Kauniin ja historiallisen kaupungin keskellä Viljalle avautuu kokonaan uusi maailma. Hän tutustuu erikoiseen kreivittäreen, jolla on kiehtova pojanpoika nimeltään Tomaso. Kreivittären suvulla tuntuu kuitenkin olevan salaisuuksia – kestävätkö ne kaikki päivänvaloa?

"Tunteen kahleet" on Anneli Meriläisen jännittävä rakkausromaani vuodelta 1987. Anneli Meriläisen (s. 1947) tuotanto koostuu kuudesta romanttisesta romaanista. Lisäksi hän on kirjoittanut kirja-arvosteluja, runoja ja matkakertomuksia. Meriläinen on toiminut pitkään kulttuuri- ja avustustoiminnan parissa. Hän on ansainnut toiminnastaan useita stipendejä ja apurahoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Meriläinen

Julkaistu

2020-09-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

130 sivua

Tietoa kirjasta Tunteen kahleet

Kuuntele lumoava romaanit Tunteen kahleet, jonka rinnalla elät tavattomia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Anneli Meriläinen. Kyseinen kirja on pituudeltaan 130 sivua, eli kirjaa riittää useaksi lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka keskuudessa vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan saatat nyt iloita kirjasta heti kun haluat kuten lentokoneessa. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-09-11 julkaisijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat kokonaan tuoreen tavan nauttia kirjoista. Kun sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Mikäli tahdot päästä todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin sinulla on suurenmoinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.