E-kirja

Lue tai kuuntele

Tarja Leinonen - Tuohitähtipuu maksuttomasti

Sotaleskeksi jäänyt Anna sinnittelee yksin vaatimattomalla Purolan pientilalla. Hänellä on huollettavanaan kaksi lasta: kymmenvuotias Sakari-poika sekä alle kouluikäinen Ella. Arki on tiukkaa, mutta sukulaiset ja naapurit tarjoavat onneksi apuaan. Ja tuohan Annan elämään valoa myös koulun miesopettaja, jolla on maitotinki Purolassa ja joka toisinaan onnistuu syrjäyttämään Annan miesvainajan muiston. Mutta Herra on ankara: Ella sairastuu vakavasti, eikä tytön paranemisesta ole suuria toiveita.

Romaani kuvaa koskettavasti pienten ihmisten elämää pula-ajan jälkimainingeissa. Kainuun kansa elää kiinteässä yhteydessä toisiinsa ja luontoon, ja vanhoillislestadiolaisuuden vaikutus leimaa arkea.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tarja Leinonen

Julkaistu

2020-06-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Tuohitähtipuu

Tuohitähtipuu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Tarja Leinonen. Tuohitähtipuu on pituudeltaan 98 sivua, elikä todella asiallinen pituus luettavaksi. Lisäksi kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, vaan pystyt nauttia kirjasta missä tahansa tahdot muun muassa ratikassa. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on julkaistu 2020-06-08 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä ikinä kuljet. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa jolloin saat rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus sinulle asianmukainen.