Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sven Hassel - Tuomittujen legioona maksuttomasti

Toinen maailmansota rangaistusjoukoissa.

Hitlerin Saksa on menettänyt paljon sotilaita, minkä vuoksi kaikki kynnelle kykenevät on kutsuttava sotaan. Sen vuoksi Hitler armahtaa rikollisia, poliittisia vankeja ja sotilaskarkureita ja lähettää heidät rintamalle. He joutuvat kaikki rangaistusjoukkoihin, jotka saavat kaikkein pahimmat tehtävät. Heitä pidetään vain tykinruokana ja vähintään 20 kertaa päivässä heille muistutetaan, että he kuuluvat vähäarvoiseen 27. panssarirangaistusrykmenttiin.

Sotilaiden elämä sodassa oli pahempaa kuin heidän elämänsä vankilassa... Panssarivaunun sisäpuolella on kuumaa kuin noidan padassa. Laukausten savu sattuu silmiin ja kurkkuun. Joka laukauksesta liekki syöksyy tykin takaa. Tyhjät patruunahylsyt romahtavat ja putoavat vaunun pohjaan.

Tämä ikoninen romaani on todiste julmuuksista, joiden kohteeksi sotilaat joutuivat selvitäkseen elossa.

Sven Hassel syntyi 1917 Fredriksborgin pikkukaupungissa Tanskassa. Nuorena miehenä Hassel pestautui Saksan armeijaan. Sodan todellisuus oli karumpaa kuin nuori ja kokematon Hassel oli osannut kuvitellakaan. Lopulta hän yritti paeta ja sen seurauksena hänet siirrettiin rikollisten ja toisinajattelijoiden muodostamiin rangaistusjoukkoihin. Hasselin tie vei vankileirille, jossa hän aloitti muistelmiensa kirjoittamisen.

Rumputuli kuuluu tanskalaisen Sven Hasselin (1917−2012) 14-osaiseen sotakirjojen sarjaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 22 kielelle ja niitä on myyty yli 53 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sven Hassel

Julkaistu

2018-09-05

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

673 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tuomittujen legioona

Lue nyt mielenkiintoinen romaanit Tuomittujen legioona, minkä rinnalla tunnet ainutkertaisia elämyksiä. Tämän suurenmoisen kirjan on raapustanut Sven Hassel. Kyseinen teos on pituudeltaan 0 sivua, toisin sanoen lukuiloa piisaa useaksi illaksi. Lisäksi e-kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kesto on 11:13:04 tuntia. Äänikirja on uusi keino nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan mieleisenä kertojana toimii Jukka Pitkänen. Äänikirja on julkaistu 2018-09-05 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin helppo konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan kuljet. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat sopivan ohjelman. Mikäli mielit mennä kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, sinun tulee maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e jolloin sinulla on suurenmoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin ilmaisen kokeilun, tähän tapaan kykenet kahleettomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.