E-kirja

Lue tai kuuntele

Susan Meier, Maggie Cox - Tuplaonnea / Aavikon lumous maksuttomasti

Tuplaonnea

Tory Bingham on Chance Montgomeryn hurmaavien kaksosten uusi hoitaja. Vaikka vaippojen vaihto ja unettomat yöt hoituvat rutiinilla, kaksosten henkeäsalpaavan komean isän läheisyys koettelee kuitenkin Toryn mielenrauhaa. Hän ei halua menneisyytensä jättämien jälkien kerjäävän sääliä mieheltä, jota kohtaan hänellä ei pitäisi olla mitään tunteita.

Viisi vuotta aiemmin Toryn haaveet murskautuivat järkyttävässä onnettomuudessa. Kun hänestä tulee Chancen perheeseen tiiviisti kuuluva osa, hänen on tehtävä sydäntä raastava päätös – uskaltaako hän päästää irti menneestä ja toivoa, että voisi olla jälleen onnellinen?Aavikon lumous

Aavikon huumaavan tuoksuisessa yössä, palatsin puutarhassa kolme vuotta sitten antiikin esineiden tuntija Gina Collins kohtasi tiedenaiselle tuntemattoman ilmiön: rakkauden huuman ensi silmäyksellä. Komea Zahir lumosi Ginan eikä lumous haihtunut unohduksiin. Ginan oli kuitenkin palattava kotiinsa Lontooseen hoitamaan sairasta äitiään ja jatkamaan uraansa.

Kolme vuotta myöhemmin Gina työskentelee huutokauppakamarissa ja saa jälleen kutsun työmatkalle Kabuyadiriin. Kutsun lähettäjä on itse šeikki, joka harkitsee sukuunsa kuuluvan huikean jalokiven myymistä, mutta šeikin ja Ginan kohtaaminen ei olekaan ensimmäinen kerta, kun he tapaavat toisensa…

Rohkeuden sydämen jalokivi symboloi oikeaa rakkautta, joka syntyy ensi kohtaamisella ja sykkii tahtoakin voimakkaampana. Gina ja Zahir, jos ketkä, ovat oikeutettuja sen lumoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susan Meier, Maggie Cox

Julkaistu

2013-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Tuplaonnea / Aavikon lumous

Lue välittömästi tapahtumarikas romaanit Tuplaonnea / Aavikon lumous, jonka avulla vastaanotat verrattomia hetkiä. Teoksen kirjoitti Susan Meier, Maggie Cox. Kirjan pituus on 225. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla mahtava konsti kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2013-09-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista todella uudella tavalla. Tarviit ainoastaan puhelimen jolloin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-20e kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus asiallinen itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.