Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pauliina Vanhatalo - Tuulesta temmattu elämä maksuttomasti

Parhaat esitykset tapahtuvat näyttämön ulkopuolella.

Hienovireinen romaani nähdyksi tulemisen tarpeesta ja elämän sattumanvaraisuudesta.

Ilmo kasvaa teatterisuvussa, jossa naiset uppoutuvat rooleihinsa ja miehet vaietaan olemattomiin. Titi elää lapsuutensa vanhoillislestadiolaisessa suurperheessä, yhteisössä jonka varmuuteen olisi hyvä nojata, jos väärät kysymykset vain jättäisivät rauhaan. Kun Ilmo ja Titi kohtaavat nuorina aikuisina, syntyy odottamaton yhteys. Heitä kuljettavat tuulet ovat kuitenkin virinneet kauan sitten. Ovatko ne keränneet jo liikaa voimaa? Tuulesta temmattu elämä tutkii tarkkanäköisesti uskonnon ja taiteen risteäviä todellisuuksia. Korkeat pyrkimykset vetävät ihmistä puoleensa, mutta niiden tavoittelusta maksaa joskus kovan hinnan.

Raahelainen Pauliina Vanhatalo (s.1979) oli edellisellä romaanillaan Pitkä valotusaika (2015) Runeberg-ehdokkaana. Hän kirjoittaa salanimellä Veera Vaahtera chick lit -romaaneja ja on julkaissut myös kaksi omaelämäkerrallista teosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pauliina Vanhatalo

Julkaistu

2019-04-18

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

528 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Tuulesta temmattu elämä

Tuulesta temmattu elämä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän fastastisen kirjan on kynäillyt Pauliina Vanhatalo. Kirjan pituus on 214. Älä silti rajoitu vain e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 8:48:18 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä milloinkin kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Usva Kärnä. Kirja on julkaistu 2019-04-18 ja teoksen julkaisijana on Kustannusosakeyhtiö Tammi. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Useat palveluista antaa toisaalta veloituksettoman kokeilun, tällä tavoin voit ilmaiseksi tutkia palvelua ilman maksuja*.