E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Tuuliajolla: saaristolaisromaani maksuttomasti

Samassa saaressa asuu monenlaisia ihmisiä. On Henna-muori, joka taioilla ja rohdoilla parantaa paikallisia, sillä lääkäriä ei ole; on Leander, joka on hurjapäinen ja joka on tunnettu oudoista päähänpistoistaan; on Raanti, joka väittää heidän tummatukkaisen sukunsa olevan espanjalaista perää; on pappi Ismo Israel Scavenius, joka on tullut saareen siipirikkona miehenä; ja on Hokka, kirkonmies ja tarinan päähenkilö.

Eräiden saarelaisten välillä roihuaa rakkaus, mutta muuten elämä yhdessä samassa paikassa on päivittäin samanlaista, yksitoikkoistakin. On kuitenkin varottava, mitä toivoo, sillä muutos ei ole aina hyvästä...

"He tunsivat kuten Hokkakin, he salasivat sen ja epäilivät toisiansa, sillä he tunsivat toinen toisensa liiankin hyvin yhteenahdettuina tälle ulkosaarelle. Meri oli kurittaja, kasvattaja, antaja ja ottaja, julma ja hyvä äitipuoli, jonka oikuista ei kukaan edeltäpäin tiennyt.

He odottivat jotakin..." Larin-Kyösti (1873–1948) oli suomalainen runoilija. Hänen kulkuriromantiikasta ja luontokuvauksista tunnettu tyylinsä ulottui myös hänen kirjoittamiinsa näytelmiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

152 sivua

Tietoa kirjasta Tuuliajolla: saaristolaisromaani

Kuuntele välittömästi jännittävä romaanit Tuuliajolla: saaristolaisromaani, jonka rinnalla vastaanotat verrattomia elämyksiä. Teoksen tuotti Unknown Author. Kirjan pituus on 152. Lisäksi e-kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin voit iloita kirjasta silloin kun tahdot muun muassa autolla ajaessa. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi tuntematon 2020-09-14. Pane alulle oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen ja pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Silloin kun haluat mennä kunnolla äänikirjojen maailmaan, niin sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa ja hyödynnettävänäsi on jättimäinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Moni palveluista tarjoaa myöskin maksuttoman ilmaisjakson, jolloin kykenet esteettömästi tutkia palvelua ilman maksuja*.