E-kirja

Lue tai kuuntele

Jari Tervo - Tuulikaappimaa maksuttomasti

"Jari Tervo on kehittänyt entiseltä pohjalta uuden, loistavan romaanin."
- Vesa Karonen, Helsingin Sanomat

Päästään hidas Kauko jallittaa velipojan laitokseen ja lähtee maailmalle, taskussaan auton avaimet ja veljen turpea lompakko.

Lukaisin Jari Tervon romaanin Tuulikaappimaa. Olen lukenut hänen aikaisemmat romaaninsa Rovaniemen Piston karmeista kavereista. Tuulikaappimaassa eräs rakennusurakoitsija lähtee viemään veljeään Kaukoa mielisairaalaan, mutta joutuukin vahingossa itse sinne vähäksi aikaa. Yksinkertaismies Kauko ottaa veljensä auton ja lompakon ja lähtee ajelemaan. Siitä seuraa aikamoinen tapahtumien vilinä. Kirjan loppu on verinen ja puistattava. Hyvää kerrontaa." - Veikko Huovinen Viime talvi -kirjassaan

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Tervo

Julkaistu

2011-01-31

Lukija

Jarkko Rantanen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

216 sivua

Tietoa kirjasta Tuulikaappimaa

Lue välittömästi touhukas romaanit Tuulikaappimaa, jonka avulla vastaanotat tavattomia tunteita. Jari Tervo toimii kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 216 sivua, joiden parissa nauttia vaikka useampi hetkinen. Ethän siitä huolimatta jää pelkästään e-kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin kätevä konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut Jarkko Rantanen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2011-01-31 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä e-kirja on kätevä tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan oletkaan. Mikäli sinulla on omistamasi kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Kun tahdot mennä' oikeasti kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoilee myös maksuttoman kokeilun, tähän tapaan kykenet sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.