Äänikirja

Lue tai kuuntele

Eino Leino - Työn orja maksuttomasti

Työn orja on Eino Leinon neliosaisen Orja-romaanisarjan ensimmäinen osa. Teos ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1911. Nyt tämä legendaarinen klassikkoteos on viimein saatavana äänikirjan muodossa.

Leino luo Työn orjassa ja muissa Orja-sarjan romaaneissa oman aikakautensa tarkkanäköisen kulttuuris-yhteiskunnallisen läpileikkauksen. Leino käsittelee Työn orja -teoksessaan monia, edelleenkin ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja, kuten työn merkitystä, rahan ja vallan suhdetta sekä tasa-arvoa. Kirjan päähenkilöä, Johannesta, kuljetetaan 1900-luvun alun boheemissa Berliinissä etsimässä elämänsä tarkoitusta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eino Leino

Julkaistu

2019-07-05

Lukija

Jone Takamäki

Äänikirjan pituus

329 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Työn orja

Työn orja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Eino Leino on teoksen kirjoittajana. Kirjan pituus on 0. Kyseisestä teoksesta löytyy myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 5:29:49 tuntia. Äänikirja voi olla helppo käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi kävelystä jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukee Jone Takamäki. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-05 julkasijan Book Garden toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat uuden tilaisuuden iloita kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät helposti mukana puhelimessasi. Sovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, millä pystyt kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan parhaita e-kirjoja. Usea palveluista tarjoaa niin ikään veloituksettoman ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.