Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Helena Sinervo - Tytön huone maksuttomasti

Pieni huone, suuri maailma

Nuori aikuinen = henkilö, jolla on lupa lähteä toiselle puolelle maailmaa ja jättää läheiset itkeä tillittämään.

Sofia on 18-vuotias ja lähdössä pois kotoa, Kanadaan opiskelemaan ja etsimään synteettisestä biologiasta ratkaisua planeetan ongelmiin. Saara on hänen soitonopettaja-äitinsä, ja kun hyvästien aika lähestyy, on aika käydä läpi mielessään kuluneet vuodet ja miltä maailma näyttää, kun tytön huone jää tyhjäksi. Mitä tehdä n. 15 m2 tilalla, edessä yksinäiset vuodet ja pienenevä lihasmassa?

Nuori aikuinen = henkilö, joka voi idealisoida ihmisyyttä ja luulla, että kaikki häiriöt korjaantuvat rakastavissa oloissa. Hän ei osaa varoa sadistisia psykopaatteja.

Kun Saara oli 24-vuotias ja matkalla Pariisissa, hän sivuutti varoittavat tuntemuksensa ja lähti tuntemattoman miehen matkaan. Kertoako tapauksesta Sofialle? Asiasta, jota hän ei ole oikein osannut kohdata itsekään?

Tytön huone on antelias ja monitunnelmainen yhdenpäivänromaani, joka pureutuu sukupolvien ja aikakausien eroihin ja samankaltaisuuksiin. Se sisältää tarinan, jonka ensimmäisen versio oli paljon kiitosta ja huomiota saanut Sinervon käsikirjoittama radiodokumentti Saaliseläimen vaistot.

Helena Sinervo on runoilija ja prosaisti, jonka teos Runoilijan talossa voitti Finlandia-palkinnon 2004.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helena Sinervo

Julkaistu

2020-03-20

Lukija

Vappu Nalbantoglu

Äänikirjan pituus

441 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Tytön huone

Vauhdikas Tytön huone on fantasinen romaanit, mitä luettaessa ajankulu unohtuu tykkänään. Teoksen on kirjoittanut Helena Sinervo. Tytön huone on pituudeltaan 138 sivua, siis oikein osuva pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kyydissä kuuntelet lukuhetkiä jopa 7:21:41 h. Äänikirja on mukava tyyli nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Tämän kirjan lukijana on Vappu Nalbantoglu. Äänikirja on julkaistu 2020-03-20 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Käynnistä samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin pääset nauttimaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat näppärästi mukana älypuhelimessasi. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä liikut. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu käypä itsellesi, niin voit testata tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.