E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexander von Schönburg - Tyylikkään köyhäilyn taito maksuttomasti

Kadehditko rikkaita? Masentaako rahan puute? Älä huoli, uudet tuulet ovat jo täällä: tulevaisuuden trendi on köyhäily!

Taloudellista alamäkeä voi lasketella tyytyväisesti, iloiten ja ennen kaikkea tyylikkäästi. Tyylikkään köyhäilyn jaloa taitoa voi soveltaa autoihin, lomamatkoihin, asuntoon, vaatteisiin, ruokaan ja lasten kasvatukseen. Rikastuminen ei tarkoita kirstuun kilahtavia roposia, koska todellisia nautintoja ei kuitenkaan voi ostaa. Ylellisyys on sitä, että voi elää myös ilman. Tyylikkäästi köyhäillen elämän parhaista asioista ei tarvitse luopua, vaikka tilin saldo pienenisi.

Kreivi Alexander von Schönburg tietää mistä puhuu; hänen perheellään on viidensadan vuoden kokemus sosiaalisesta alamäestä. Tyylikkään köyhäilyn taito on älykäs ja viihdyttävä julistus kerskakulutusta vastaan - ja onnellisemman elämän puolesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexander von Schönburg

Julkaistu

2011-08-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

139 sivua

Tietoa kirjasta Tyylikkään köyhäilyn taito

Kuuntele heti lumoava romaanit Tyylikkään köyhäilyn taito, minkä kera vietät verrattomia tunteita. Kirjan kirjoitti Alexander von Schönburg. Tästä kirjasta löytyy 139 sivua, minkä kanssa on mahdollista vastaanottaa ainutlaatuisia kokemuksia. Luettavan kirjan kanssa kuunneltavissa on mainio äänikirja, minkä seassa vietät 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin onnistut nauttia kirjasta aina kun mielit esim autolla ajaessa. Tässä lukijana on tuntematon. Teos on julkaistu 2011-08-20 ja kirjan julkaisijana toimii Atena. E- sekä äänikirjat tuottavat helpon sauman iloita kiinnostavista kirjoista matkalla ja kotona. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat 10-15€ maksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Jos yhä epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.