E-kirja

Lue tai kuuntele

Jussi Huhtala - Ukkosenjohdatin maksuttomasti

Nelikymppinen Eero on tienhaarassa: suhde pitkäaikaiseen tyttöystävään on päättynyt, nuoruudenystävä kuolee, työpaikalla mättää ihan kaikki. Veli aloittaa uuden kierroksen, vaikka Eero ei ole aloittanut vielä ensimmäistäkään. Eerosta tuntuu, että muille sattuu ja tapahtuu, ja hän vain ottaa toisten myrskyt vastaan.

Sitten hänen silmänsä avautuvat: duunin toimenpidevaroaikaluettelot saavat kyytiä, kun hän rakastuu erikoiseen kirjastonhoitaja Anniin.

Kun Eero oli lapsi, salama löi isoisää heinähangon välityksellä. Mielikuva pellolle kuolevasta isoisästä seuraa Eeroa aikuisuuteen. Iskeekö salama häneenkin? Onko hänen roolinsa ottaa salamat vastaan ja mitä hänelle itselleen tapahtuu?

Ukkosenjohdatin on ihmisystävällisen hauska ja woodyallenmaisen terävä esikoisromaani. Jussi Huhtalan romanttisen traaginen tarina vie aikamatkalle 80-luvun nuoruuteen, työpaikan sermien taakse ja romanttisiin tunnelmiin kirjaston hyllyjen väliin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Huhtala

Julkaistu

2017-08-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

142 sivua

Tietoa kirjasta Ukkosenjohdatin

Ukkosenjohdatin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Jussi Huhtala. Ukkosenjohdatin on pituudeltaan 142 sivua, joten näinollen osuva pituus luettavaksi. Tämän lisäksi teoksesta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kätevä konsti kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja se saa myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-08-07 julkasijan Atena toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat mielimäsi sovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja tällä tavalla saat rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko sovellus justiinsa sinulle oikea.