E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Yli-Juonikas - Uneksija maksuttomasti

"Ei tämän yön kylmyys ole mitään minun unteni kylmyyden rinnalla."

Vuonna 1919 unisaarnaaja Eino Teräs kiertää ympäri Suomea, ja ihmiset tungeksivat kuulemaan hänen outoja horrospuheitaan. Saarnojen aikana lukija vajoaa päähenkilön mukana kaoottisiin unimaailmoihin: Eino on yhtäkkiä nuori tyttö, jota pirullinen pyöveli Jussila vainoaa.

"Kiljuvien tanssivien porttojen keskellä tanssii mies. Vanha mies. Pyöveli Jussila on maalannut otsaansa punaisen merkin. Hänen kaulassaan on punainen kissanrusetti. Kun hän nostaa kätensä ilmaan, portot tekevät samoin. Pyöveli Jussila tanssii kun muut nukkuvat. Hän ei nuku koskaan eikä hän kuole koskaan."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Yli-Juonikas

Julkaistu

2011-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

106 sivua

Tietoa kirjasta Uneksija

Jännittävä Uneksija on hyvä romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika haihtuu täysin. Teoksen teki Jaakko Yli-Juonikas. Tämä romaanit pitää sisällään 106 sivua, minkä seassa nauttia jopa moni ilta. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä myötä kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella aivan siellä jossa ikinä liikutkaan eli se saa matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2011-04-30. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista täysin uudella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi kirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät normaalisti tietyllä kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Jos yhä epäröit käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.