Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Unissakävelijä maksuttomasti

Vanha gotlantilaismyytti herää eloon

Vanha gotlantilaismyytti kertoo hääyönään hukkuneesta morsiamesta, joka ilmestyy noutamaan syvyyksiin myös uuden onnen löytäneen miehensä. Myytti herää eloon, kun Visbyn kasvitieteellisestä puutarhasta löydetään juhannusaamuna murhattu, morsiameksi puettu sairaanhoitaja. Epämääräiset havainnot lähistöllä öisin liikkuvasta mustakaapuisesta hahmosta saavat poliisit ymmälleen.

Rikoskomisario Maria Wern saa jutun hoidettavakseen. Tehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi, kun alkaa näyttää siltä, että veritöiden tekijä ennakoi poliisin jokaisen siirron. Murhaajan pirullinen suunnitelma toteutuu vääjäämättömästi, ja pahuus löytyy lähempää kuin kukaan olisi uskonut.

Anna Janssonin kymmenes Maria Wern -dekkari vie lukijat kesäiseen Gotlantiin, josta idylli on kuitenkin kaukana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2011-01-02

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

642 min

E-kirjan pituus

241 sivua

Tietoa kirjasta Unissakävelijä

Mielenkiintoinen Unissakävelijä on upea romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika poistuu kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Anna Jansson. Unissakävelijä on pituudeltaan 241 sivua, siis vallan kelvollinen pituus luettavaksi. Tottakai ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua vain luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on myös 10:42:04 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin kuljetkaan joten se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee Pinja Flink. Teoksen on julkaissut Gummerus 2011-01-02. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet nauttimaan kirjoista täysin uudella keinolla. Tarviit älypuhelimen ja messissä on satoja kirjoja. Silloin kun vaadit mennä' kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin hyödynnettävänäsi on iso kokoelma erilaisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa ja näin saat rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko ohjelma juuri sinulle oikea.