E-kirja

Lue tai kuuntele

Mór Jókai - Unkarilainen Nábob maksuttomasti

Eletään 1800-luvun puoliväliä Unkarissa. Yläluokka on turmioitunutta: Juhana Kárpáthi on "nàbob", pohatta, joka elää hurjaa elämää. Veljenpoika Bela pistää vielä paremmaksi ja tuhlaa rahansa ulkomailla.

Pieni osa yläluokasta haaveilee paremmasta yhteiskunnasta, jossa sivistys kuuluu muillekin kuin yläluokalle. He toivovat Unkariin edistystä niin henkisellä kuin aineellisella tasolla.

Mór Jókain "Unkarilainen Nàbob" on vahva yhteiskunnallinen romaani, joka kritisoi unkarilaista 1800-luvun yläluokkaa ja sen elämäntapoja. Teos on unkarilainen klassikko. Mór Jókai (1825–1904) on yksi merkittävimpiä unkarilaisia kirjailijoita. Hän valmistui lakimieheksi, mutta kirjallinen ura vei Jókain mukanaan jo nuorena. Jókai nai näyttelijä Ròza Laborfalvin vuonna 1848. Jókai julkaisi uransa aikana kymmenittäin romaaneja ja novellikokoelmia. Hänen tunnetuimpia romaanejaan ovat "Onnen kultapoika" sekä "Unkarilainen Nábob". Monet Jókain teokset käsittelevät Unkaria ja unkarilaista yhteiskuntaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mór Jókai

Julkaistu

2020-02-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

398 sivua

Tietoa kirjasta Unkarilainen Nábob

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas romaanit Unkarilainen Nábob, minkä rinnalla vastaanotat ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän mielenkiintoisen kirjan on laatinut Mór Jókai. Kyseinen teos on pituudeltaan 398 sivua, joten nautintoa riittää muutamaksi hetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kera saat peräti 0:00:00 h. Äänikirja on hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja se luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-02-14. E- sekä äänikirjat esittävät oivan keinon iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat liikkuvat sopivasti mukana älypuhelimessasi. Mikäli mielit mennä kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin käytössäsi on mainio yhditelmä erilaisia kirjoja. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.