E-kirja

Lue tai kuuntele

Sara Blædel - Unohdetut tytöt maksuttomasti

Tanskan dekkarikuningattaren Sara Blædelin tähän asti parhaaksi kehutussa kirjassa Unohdetut tytöt metsästä löytyy ruumis, jonka kuolintodistus on kirjoitettu jo 30 vuotta sitten. Tutkinnan edetessä menneisyydestä paljastuu synkkiä salaisuuksia…

Etsivä Louise Rick on juuri saanut uuden vastuutehtävän kadonneita henkilöitä jäljittävässä yksikössä, ja heti kohdalle osuu haastava tapaus: metsästä löytynyt naisen ruumis, jolle on kirjoitettu kuolintodistus 30 vuotta sitten eräässä silloisessa mielisairaalassa. Kun raiskattuja ja tapettuja naisia alkaa löytyä lisää, tulee Louiselle kiire selvittää menneisyyden salat.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sara Blædel

Julkaistu

2016-06-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Unohdetut tytöt

Unohdetut tytöt on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Sara Blædel. Teoksen pituus on 201. Ethän silti rajoitu vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin erinoimainen käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikkapa kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-06-27 julkaisijan Otava toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit parhaan äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan menet. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö sovellusta, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.