Lue tai kuuntele

Eeva Joenpelto - Uskomattomia uhrauksia maksuttomasti

Romaanin mestarin viimeinen teos on armoton ihmiskuvaus.

Vahva ja elävä kertomus suomalaisesta perheestä, joka joutuu yllättävien voimien armoille 1990-luvulla.

”Miltä yksilöstä tuntuu, kun elämän perusasiat murenevat ympäriltä. Kirja rinnastaa miehen ja hänen elämäntyönsä kuolinkamppailun. Se kertoo avuttomuudesta ja hämmennyksestä.” Talouselämä

Agrologi Eino Nygren on noussut maalaispankin johtajaksi ja siitä Helsinkiin tuottajien edustajaksi suureen osuuskaupalliseen yritykseen. Hän on uskonut maatalouteen niin lujasti, että on mennyt panttaamaan koko omaisuutensa firman veloista. Tuottajien yritys päättyy peijaisiin. Viimeisten tapausten todistajana on Nygrenin vävy Harri Helminen, jolta on juuri kadonnut työpaikka. Samaan aikaan Nygrenillä havaitaan parantumaton sairaus. Eino Nygren ei ole kuitenkaan helposti alistettavissa. Pyörätuolistakin hän nousee hoitamaan asiansa. Edes omaiset eivät ole tunteneet leskimiehen kaikkia piirteitä. Sairasvuoteen ympärille kerääntyvät Heidi-tyttären ja Harrin lisäksi Einon sisarukset. Risto Nygren, korkea virkamies, ei ole katsonut tarpeelliseksi pitää yhteyttä vaatimattomampiin sukulaisiin, mutta on paikalla, kun rahoista puhutaan. Elsa Nygren, kampaamoyrittäjä, on puolestaan aito ihminen, joka seistyään pitkät päivät väsyneillä jaloillaan jaksaa vielä kannatella luhistuvia läheisiään.

Vaikka romaanissa liikutaan eri puolilla pääkaupunkia, yhä tärkeämmäksi nousee Nikulan talo Suomen hiljenevällä maaseudulla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eeva Joenpelto

Julkaistu

2020-11-02

Lukija

Katariina Kaitue

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Uskomattomia uhrauksia

Jännittävä Uskomattomia uhrauksia on hurja romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika unohtuu täysin. Kirjan tekijänä on ollut Eeva Joenpelto. Tästä kirjasta löytyy 0 sivua, joiden avulla onnistut elää jännittäviä elämyksiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä messissä vastaanotat jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan on lukenut Katariina Kaitue. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-11-02 julkasijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät miellyttävän mahdollisuuden nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla ja kotona. Kunhan sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa suunnattoman vaivatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.