Äänikirja

Lue tai kuuntele

Elena Ferrante - Uuden nimen tarina : nuoruus maksuttomasti

Elena Ferranten ylistetyn Napoli-sarjan toinen osa. Ystävykset Elena ja Lila aikuistuvat.

Lapsuus Napolissa ei anna paljon eväitä tulevaisuuteen, mutta Elena ja Lila ovat tottuneet siihen, että mikään ei tule helpolla.

Lahjakkaan Lilan isä ei halua maksaa tyttären koulutusta, mutta Elena onnistuu pääsemään opin tielle. Lila päätyy naimisiin ja perheyrityksen palvelukseen mutta Elena ponnistelee irtautuakseen kasvuympäristönsä paineista. Lila nousee älynsä ja tarmonsa ansiosta lähiympäristönsä vaikuttajaksi sillä aikaa kun Elena seilaa 1960-luvun Italian opiskelijaliikkeen poliittisissa tuulissa.Molemmat kapinoivat omalla tavallaan niitä rajoja vastaan joihin lapsuus Napolissa on heidät tuominnut. Heidän ystävyytensä säilyy, vaikka välejä koettelevat mustasukkaisuus, kateus ja ympäristön odotukset .

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elena Ferrante

Julkaistu

2017-04-05

Lukija

Erja Manto

Äänikirjan pituus

1120 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Uuden nimen tarina : nuoruus

Uuden nimen tarina : nuoruus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on raapustanut Elena Ferrante. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, niiden kanssa kykenet saada mielenkiintoisa elämyksiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kera vastaanotat lukuhetkiä peräti 18:40:24 h. Tämä kirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat esim lentokoneessa. Tämän kirjan lukijana on Erja Manto. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-04-05. Pane alulle heti äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista hyvin uudella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Sovellukset toimivat yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen sovellus oikea sinulle, niin kykenet yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.