E-kirja

Lue tai kuuntele

Simo Ralli - Uurna maksuttomasti

Erkki-setä on saanut sydänkohtauksen talviasunnollaan Torreviejassa. Kasvattipoikien pitää lähteä tuhkaamaan ruumis ja tuomaan uurna kotikonnuille Suomeen. Omalaatuinen loma muuttuu kohtalokkaaksi kujanjuoksuksi, kun soppaan sotkeutuu näppejä polttava rahatukku ja venäläinen naapurintyttö Alina.

Simo Rallin esikoisromaani Uurna on syntejä syviä ruotiva, sympaattinen veijaritarina pohjalaisen veljesparin totuuden hetkistä etelän auringon alla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Simo Ralli

Julkaistu

2012-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Uurna

Uurna on kutkuttava ja hauska romaanit, joka ei ehdottomasti jätä ketään kylmäksi. Simo Ralli on kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 120 sivua, joiden kanssa nauttia vaikka useampi tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka keskuudessa vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mukava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet julkisessa ja se tekee lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2012-09-30 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on loistava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään kuljet. Se sujuu sulavasti, kun omistat älypuhelimen. Maksamalla noin 15€ kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on samoin tosi helppoa, sillä pystyt esteettömästi kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.