Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Vaarallista onnea Pariisissa maksuttomasti

Nuori ja kaunis Vernita matkustaa vanhempiensa kanssa Englannista Pariisiin. Tunnelma on kepeän helpottunut, sillä sota on viimein päättynyt.

Ilo vaihtuu kuitenkin kauhuksi, kun Napoleon käskee kaikki maassa olevat britit vangittaviksi. Vernita tekeytyy ranskalaiseksi ompelijattareksi ja joutuu osaksi vaarallista koettelemusta, jossa rakkaus nuoreen kreiviin vie hänet aina Napoleonin sisaren palatsiin asti. Barbara Cartland (1901–2000) oli englantilainen kirjailija. Cartland kirjoitti yli 700 teosta ja oli siten yksi 1900-luvun tuotteliaimpia kirjailijoita. Pääosa hänen teoksistaan on viktoriaanistyylisiä rakkausromaaneja ja häntä onkin nimitetty "romantiikan kuningattareksi". Cartland oli myös tunnettu seurapiirihahmo sekä värikäs mediapersoona.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

Elina Ylisuvanto

Äänikirjan pituus

301 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Vaarallista onnea Pariisissa

Kutkuttava Vaarallista onnea Pariisissa on ihastuttava romaanit, mitä lukiessa kellonaika katoaa täysin. Kirjan tekijänä on ollut Barbara Cartland. Tämä romaanit pitää sisällään 118 sivua, joiden kanssa olla useampi ilta. Digitaalisen kirjan ohella saatavilla on lisäksi äänikirja, jonka mukana vietät normaalilla nopeudella 5:01:27 tuntia. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin onnistut nautiskella kirjasta silloin kun tahdot vaika autossa. Tämän äänikirjan lukijana toimii Elina Ylisuvanto. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-05-04. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat hyvin uudenlaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit sopivan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Useat palveluista tarjoaa niin ikään ilmaisen kokeilun, tähän tapaan voit rajattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.