E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaarle Aho - Väärän kuninkaan päivä maksuttomasti

Kahden sukupolven Helsinki-romaani kulkee politiikan kyllästämästä 70-luvun Vanhan kuppilasta 80-luvun rahanhajuiselle Aleksanterinkadulle ja 90-luvun laman syövereistä nykypäivän lasisiin medialinnakkeisiin.

Uraputkesta suistuneella toimittaja Jyrki Nyrkillä ei ole varaa torjua vanhan ystävän työtarjousta. Dokumentti kohupankkiiri Toivo T. Ryynäsestä on uusi mahdollisuus ja toinen tuleminen Jyrkille, joka yrittää kerätä ammatillisen itsetuntonsa rippeitä ja voittaa takaisin vaimonsa rakkauden.

Matka vanhan rahan ja suurten ikäluokkien menneisyyteen vie Jyrkin myös omaan nuoruuteensa, 80-luvulle, opiskelijapolitiikkaan, ”imagesukupolven” seksuaaliseen ja ammatilliseen ylivertaisuuteen. Kaikki tuntuu kuitenkin hämmästyttävällä tavalla toistuvan: petetyksi tulee juuri se, mihin eniten uskoo.

Kun Ryynäsen ystävä ja liikekumppani Paul Vihanti palaa Suomeen salkku täynnä salaisuuksia, vaikuttaa se peruuttamattomalla tavalla Suomen liikemaailmaan ja Jyrkin henkilökohtaiseen elämään.

Kuka lopulta liikuttelee marionetteja kaiken taustalla – ja tietää enemmän kuin kertoo?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaarle Aho

Julkaistu

2012-05-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

376 sivua

Tietoa kirjasta Väärän kuninkaan päivä

Väärän kuninkaan päivä on luomava ja kiintoisa romaanit, joka ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kaarle Aho toimii teoksen kirjoittajana. Väärän kuninkaan päivä on pituudeltaan 376 sivua, eli todella mainio pituus luettavaksi. Kyseisestä kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan onnistut nyt nauttia kirjasta missä ja milloin haluat muun muassa bussissa. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2012-05-31 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. E- ja äänikirjat tarjoavat miellyttävän tilaisuuden nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla ja kotona. Tarviit kännykän ja kyydissäsi on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee niin ikään veloituksettoman kokeilujakson, tähän tapaan voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.