Lue tai kuuntele

Beth O'Leary - Vaihtokauppa maksuttomasti

Tosirakkaus ei katso ikää eikä asuinpaikkaa.

Vaihtamalla paranee! Hittikirja Kimppakämpän tekijän raikas uutuus on iloinen sekoitus rakkautta, ystävyyttä ja maisemanvaihdoksia!

Burnoutin partaalla sinnitellyt Leena Cotton romahtaa töissä ja joutuu lomalle. Hänen isoäitinsä Eileen haluaisi treffeille, mutta yorkshireläiskylästä ei löydy miestä, jolla olisi omat hampaat ja vaatekomerossa muutakin kuin tweediä. He päättävät tehdä vaihtokaupat kahdeksi kuukaudeksi: Leena osallistuu kylätalkoisiin kumisaappaissa, ja Eileen muuttaa Lontoon trendikaupunginosaan ja kirjautuu deittisovellukseen.

Vaihtokauppa muistuttaa, että rakkauden voi löytää oudosta paikasta tai aivan nenän edestä. Teos singahti Britanniassa suoraan bestseller-listalle. Beth O’Leary on kerännyt runsaasti faneja myös Suomessa Kimppakämppä-romaanillaan.

Beth O’Leary opiskeli englannin kieltä ja kirjallisuutta yliopistossa ja työskenteli sittemmin kustantamossa lastenkirjallisuuden parissa. Hän kirjoitti esikoisromaaninsa Kimppakämpän junassa työmatkoillaan. Nykyään hän kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti. Sekä Kimppakämppä että Vaihtokauppa on myyty kymmeniin maihin ja ne ovat olleet yleisö- ja arvostelumenestyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Beth O'Leary

Julkaistu

2021-01-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Vaihtokauppa

Vaihtokauppa on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei varmasti jätä varmasti väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Beth O'Leary. Vaihtokauppa on pituudeltaan 0 sivua, elikä mainio pituus lukemiseen. Kyseisestä kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä ikinä liikut eli se tekee matkastasi kiehtovamman. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2021-01-19 julkasijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät näppärästi mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä tietyllä kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Kirjojen koettaminen on myös tosi mutkatonta, sillä voit vapaasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.