E-kirja

Lue tai kuuntele

Hall Caine - Vaimo, jonka minulle annoit 1 maksuttomasti

7-vuotias Mary O'Neill lähetetään katoliseen luostarikouluun Roomaan. Vuodet kuluvat, ja Mary haluaisi ottaa luostarivihkimyksen. Maryn isä on kuitenkin päättänyt, että Maryn tulee mennä naimisiin. Maryn lapsuudenystävä Martin Conrad varoittaa Marya, että hänen aviomiehekseen kaavailtu Lordi Raa on hulttio ja tuhlailija.

Kotiseudulleen palattuaan Marylle selviää, että huhut pitävät paikkansa. Lordi Raa on lähinnä kiinnostunut rahasta, ja hänellä on rakastajatar Lontoossa. Kaikesta huolimatta Mary taipuu sukunsa tahtoon ja astuu avioon Lordi Raan kanssa.

Tämä on Hall Cainen vuonna 1913 ilmestyneen rakkausromaanin ensimmäinen osa. Brittiläinen Sir Thomas Henry Hall Caine (1853–1931) tuli tunnetuksi kirjailijana, runoilijana ja kriitikkona. Cainen suosituista näytelmistä ja romaaneista on tehty myös elokuvaversioita. Cainen romaaneissa on usein romanttinen pohjasävy, mutta hän käsittelee myös yhteiskunnallisia teemoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hall Caine

Julkaistu

2020-07-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Vaimo, jonka minulle annoit 1

Uskomaton Vaimo, jonka minulle annoit 1 on uskomaton romaanit, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika häviää aivan. Kirjan on kirjoittanut Hall Caine. Teoksen pituus on 131. Ethän missään nimessä tyydy yksin e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella siellä jossa milloinkin menet joten se luo matkastasi jännittävämmän. Kirjan hurmaavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-07-08 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin miellyttävä tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan menet. Tarvitset puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Kun vaadit mennä' todella kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin sinulla on jättimäinen valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo sinulle, niin pystyt yrittää valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.