E-kirja

Lue tai kuuntele

Jeffrey Archer - Vain aika näyttää maksuttomasti

Vaiettu menneisyys. Salattu kohtalo. Taistelu totuudesta.

Harry Clifton asuu Bristolin köyhässä kaupunginosassa yksinhuoltajaäitinsä kanssa. Harryn isästä ei kukaan suostu kertomaan muuta kuin sen, että isä kuoli sodassa. Harryn suunnitelmissa on mennä töihin satamaan heti kun koulu on käyty, aivan kuten suvun miehet ovat tehneet häntä ennen. Harrylla on kuitenkin poikkeuksellinen lahja, jonka ansiosta hänelle tarjotaan stipendi poikakouluun.

Ennen pitkää Harrylle paljastuu karmea totuus isän kuolemasta ja hän joutuu kyseenalaistamaan kaiken elämässään. Onko hän Arthur Cliftonin, Bristolin satamatyöläisen poika vai Barrington Shipping Linen perijän avioton esikoinen? Toisen maailmansodan kynnyksellä Harry joutuu myös valitsemaan, aloittaako opiskelut Oxfordin yliopistossa vai liittyäkö laivastoon ja lähteä taistelemaan Hitlerin Saksaa vastaan.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat ajanjaksolle 1920-1940 ensimmäisen maailmansodan tuhoista toisen maailmansodan puhkeamisen kynnykselle. The Times -lehti on verrannut kirjaa ja sen henkilöhahmoja Forsytein taruun.

Vain aika näyttää aloittaa Jeffrey Archerin uuden seitsenosaisen Cliftonin-kronikan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jeffrey Archer

Julkaistu

2016-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

280 sivua

Tietoa kirjasta Vain aika näyttää

Vain aika näyttää on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Jeffrey Archer toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 280 sivua, siis kirjaa piisaa useaksi hetkeksi. Älä takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa milloinkin kuljet eli se luo matkastasi kiehtovamman. Kirjan mieleisenä kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-01-01 julkaisijan Sitruuna toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin helppo konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan menet. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat reissaavat mukavasti mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, koska voit vapaasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.