Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Vaitelias jumala maksuttomasti

Maria Wern -sarjan vaikuttava ensimmäinen osa.

Lumihiutaleet putoavat hiljalleen köysi kaulassaan puusta roikkuvan miehen hiuksille. Konstaapeli Maria Wern seisoo mykistyneenä näyn edessä. Hänellä on edessään elämänsä haaste.

Pian Maria oivaltaa, että kyseessä on rituaalimurha, joka jäljittelee elämänpuussa yhdeksän päivää roikkuneen Odinin kärsimystarinaa. Maria päättää selvittää hinnalla millä hyvänsä murhamysteerin, joka on karata käsistä muinaisten jumaltarujen verhoon.

Yhtälö kodin ja työn välillä ei kuitenkaan ole helppo. Kotona Marialla on kädet täynnä hankalan anopin, kahden lapsen ja puolison kanssa. Työpaikalla Maria joutuu kamppailemaan asemastaan, eikä esimiehen asenne helpota tilannetta. Tietämättään hän kiiruhtaa kohti pahinta painajaistaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2020-01-10

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

501 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Vaitelias jumala

Lue välittömästi vaiheakas romaanit Vaitelias jumala, minkä mukana tunnet uniikkeja kokemuksia. Anna Jansson toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 180 sivua, minkä parissa nauttia vaikka moni hetki. Luettavan kirjan kera tarjottavana on hyödyllinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalinopeudella 8:21:32 tuntia. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta aina kun haluat muun muassa lentokoneessa. Äänikirjan on lukenut Krista Putkonen-Örn. Teos on julkaistu 2020-01-10 ja kirjan julkaisijana on Gummerus. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Se koko juttu toimii sulavasti, jos ainoastaan omistat kännykän. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä menetkään. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua eli pystyt sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu juuri sinulle kelpo.