E-kirja

Lue tai kuuntele

Heidi Betts, Tawny Weber - Valemorsian / Perintö ilmoittaa lehdessä maksuttomasti

Valemorsian

Danitasta tuntui, ettei päätös ollut hänen vallassaan, vaan että hänen vartalonsa ja viettinsä olivat ottaneet ohjakset. Aina, kun Gabriel suuteli häntä, hän unohti kaiken muun… Ja vaikka hän kuinka yritti, hän ei pystynyt pitämään Gabrielia käsivarrenmitan päässä! Danita muistutti itselleen, että hän oli FBI:n agentti ja työtehtävässä, että Gabriel oli ammattihuijari ja parantumaton hurmuri, mutta hänen aivonsa lakkasivat toimimasta, kun mies vain katsoikin häntä tummilla silmillään. Hänen pitäisi ryhdistäytyä. Jos hänen tarkkaavaisuutensa herpaantuisi väärällä hetkellä, he molemmat saattaisivat olla hengenvaarassa.Perintö ilmoittaa lehdessä

Miljonääri Burke Bishop etsii lehti-ilmoituksella äitiä perilliselle, ja Shannon Moriarity tarvitsee rahaa. Mikä parasta, rakkautta tai avioliittoa ei kaivata sotkemaan kuvioita. Mutta entä, kun tulee aika jättää lapsi… ja Burke?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heidi Betts, Tawny Weber

Julkaistu

2014-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Valemorsian / Perintö ilmoittaa lehdessä

Valemorsian / Perintö ilmoittaa lehdessä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Heidi Betts, Tawny Weber. Teoksen pituus on 251. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on huikea konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Harlequin 2014-02-01. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi ohjelman. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 20e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuljet. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.