E-kirja

Lue tai kuuntele

Rosa Liksom - Väliaikainen maksuttomasti

Tunnelmasta toiseen

Finlandia-palkinnon voittaneen Hytti nro 6:n jälkeen Rosa Liksom palaa lyhytproosaan - lajiin, jonka juuri hän toi kirjallisuuteemme ja jonka ehdoton mestari hän edelleen on.

Väliaikainen marssittaa eteemme aikamme ihmiset ja muut eläimet - huolineen, murheineen sekä rinnassa riehuvine rakkauksineen. Moniäänisistä todistajanlausunnoista syntyy suurta yksinpuhelua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rosa Liksom

Julkaistu

2014-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Väliaikainen

Kuuntele välittömästi vauhdikas romaanit Väliaikainen, jonka parissa tunnet ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan on kirjoittanut Rosa Liksom. Tämä Style of music on pituudeltaan 93 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää lukuisaksi ajankohdaksi. Nykypäivänä ei ole silti vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, lisänä valittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on kiva keino nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2014-08-30. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tämä koko homma onnistuu mutkattomasti, kun omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Usea ohjelmista antaa toisaalta vapaan ilmaisjakson, milloin voit rajattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.