Äänikirja

Lue tai kuuntele

Teuvo Pakkala - Valittuja novelleja, osa 1 maksuttomasti

Maija ja Iikka päättävät lähteä ulos leikkimään; onhan kotona jostain syystä vähän ahdistava ja hiljainen tunnelma. Kodin murheet unohtuvat, kun Maija päättää osallistua kulmakunnan poikien juoksukilpailuun. Poikien suut loksahtavat auki, kun Maija juoksee yhtä kovaa kuin voittamaton Ville. Pian Maija saa arvoisan kunnianimen: stiiknafuulia! Ja niin myös Maija tuntee olonsa voittamattomaksi.

Vaan onko stiiknafuulian nimestä hyötyä, kun kotiin palaa vaatteet yltä päällä lumessa?

"Mahtisanan" lisäksi äänikirja sisältää Teuvo Pakkalan novellit "Häiritty jouluilo", "Valehtelijoita" sekä "Mari varkaissa". Kaikki novellit ovat Pakkalan "Lapsia" -kokoelmasta. Kirjailija Teuvo Pakkala (1862–1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia. Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos "Lapsuuteni muistoja" julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teuvo Pakkala

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

64 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Valittuja novelleja, osa 1

Lumoava Valittuja novelleja, osa 1 on uskomaton romaanit, mitä luettaessa ajankulu haihtuu täydellisesti. Teuvo Pakkala toimii teoksen kirjoittajana. Tämä Style on pituudeltaan 0 sivua, joten riemua piisaa moneksi illaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä matkassa koet lukuhetkiä peräti 1:04:03 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä jossa ikinä menet eli se luo matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän kirjan lukijana on Ritva-Liisa Elivuo. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-27 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Tarviit kännykän niin messissä on rajattomasti kirjoja. Maksamalla noin 15€ kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.