E-kirja

Lue tai kuuntele

Elisabet Aho - Valkea kuin uni maksuttomasti

Historiallinen romaani Urajärven kartanosta vuosilta 1830-1851.

Kaunis Sofia on vasta viisitoista, kun hänet 1830 vihitään Urajärven kartanon Axel von Heidemanin kanssa. Vielä kahden pojan äitinä Sofia on itsekin kuin lapsi, hauras, suloinen ja ailahtelevainen. Kartanon emännyydestä hän ei ymmärrä mitään. Traagisen onnettomuuden seurauksena Sofian mieli järkkyy, ja hän asuu viimeiset vuotensa kartanon sivurakennuksessa. Kartanon emännyys - ja lopulta myös Axelin onni - jää reippaan ja lämpimän talousmamsellin Fredrika Johanna Beckerin vastuulle.

Elisabet Ahon historiallisiin tapahtumiin perustuva romaani herättää eloon 1800-luvun kartanoelämän sellaisena kuin sen kokivat niin isäntäväki kuin tavallisetkin ihmisetkin. Aho palaa myöhemmin Urajärven kartanoon romaanissa Lilly, joka kertoo von Heidemanin sisarusten Lillyn ja Hugon elämästä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elisabet Aho

Julkaistu

2011-12-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

196 sivua

Tietoa kirjasta Valkea kuin uni

Valkea kuin uni on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Elisabet Aho toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 196 sivua, joiden rinnalla olla vaikka useampi hetkinen. Älä rajoitu vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on mahtava keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan mukavana lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2011-12-15. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myöskin taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Iso osa palveluista tarjoilee myös ilmaisen ilmaisjakson, siten pystyt ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman maksuja*.