E-kirja

Lue tai kuuntele

Pete Suhonen - Valkoinen joulu maksuttomasti

Hehkuviininlämpöinen jouluromaani, jossa Firman haalarit vaihtuvat tontun työasuksi.

Janne on postinkantaja, joka öisin rakastaa työtään ja aamuisin etäältä mutterikahvilan kaunista Siljaa. Silja kiltteyttään sietää baareissa luuhaavaa poikaystäväänsä ja haaveilee Hankeniin pänttäävästä Sebastianista. Sebastian toivoo, ettei koskaan olisi pelannut avomerellä käsipalloa kokkelilastilla, mutta koska tehtyä ei saa tekemättömäksi, toivelistalla on myös pikainen kuolema Konrad-isoisälle.

Konrad on karaistunut sotasankari ja miljonääri, joka haluaa elää ikuisesti. Keinolla millä hyvänsä. Kaikkialla häärii salaperäinen Hän, muustakin kuin omasta luomiskyvystään päihtynyt kirjailija. Hän yrittää solmia lankoja yhteen, vaikka itselläkin on täysi työ pysyä kasassa. Koska on joulu, kaikki saavat mitä ansaitsevat. Niin kiltit kuin tuhmat.

Pete Suhosen esikoisromaani Hitlerin kylkiluu (2012) antoi satiirikon kädestä äärioikeistolle. Hänen toinen teoksensa Valkoinen joulu sekä herättää henkiin että uudistaa jouluromaanin perinteen - siinä on juuri sen verran lämpöä ja potkua kuin hyvässä glögilasillisessa kuuluukin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pete Suhonen

Julkaistu

2013-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Valkoinen joulu

Valkoinen joulu on häkellyttävä ja iloinen romaanit, joka ei ehdottomasti jätä lukijaansa vaisuksi. Kirjan kirjoitti Pete Suhonen. Teoksen pituus on 147. Älä silti jää yksin e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla toimiva konsti kuunnella kirjaa kun olet julkisessa ja se saa myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi WSOY 2013-10-15. Aloita nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja pääset nauttimaan kirjoista kokonaan tuoreella keinolla. Se toimii sulavasti, mikäli vain omistat puhelimen. Mikäli tahdot mennä' oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin käytössäsi on iso valikoima e-kirjoja. Kun et ole varma onko tämän kaltainen palvelu sopiva sinulle, niin voit testata valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.