E-kirja

Lue tai kuuntele

Valter Juva - Valkoinen kameeli ja muita kertomuksia Itämailta maksuttomasti

Kokoelma sisältää kolme tarinaa, joista pisin on omakohtainen kuvaus Juvan arkeologisesta seikkailuista Lähi-idässä. Värikkäät matkakuvaukset liikkuvat sulavasti Kairon ahtailta syrjäkaduilta hienostoalusten kyydittäminä kaivaustöihin Jerusalemiin.

Julkaistu alunperin salanimellä Heikki Kenttä. Valter Juva (1865–1922) tunnetaan erityisesti kääntäjänä. Hän suomensi esimerkiksi Heinrich Heinen ja Johann Wolfgang von Goethen klassikkoteoksia sekä Zacharias Topeliuksen rakastettuja satuja. Juva kirjoitti monet omista teoksistaan salanimellä Heikki Kenttä. Hänen runonsa ammensivat aiheensa Suomen luonnosta ja kansasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Valter Juva

Julkaistu

2020-03-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

83 sivua

Tietoa kirjasta Valkoinen kameeli ja muita kertomuksia Itämailta

Mielenkiintoinen Valkoinen kameeli ja muita kertomuksia Itämailta on jännä romaanit, mitä lukiessa aika karkkoaa tykkänään. Kirjan kirjoitti Valter Juva. Tämä kirja on pituudeltaan 83 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää useaksi illaksi. Tämän lisäksi kirjasta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä tapa nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-03-23. Ääni – sekä e-kirja onkin loistava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa olet. Tarvitset pelkästään älypuhelimen jolloin messissä on monia kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.