E-kirja

Lue tai kuuntele

Douglas Preston, Lincoln Child - Valkoinen tuli maksuttomasti

Erikoisagentti Pendergast saapuu Roaring Forkin luksushiihtokylään pelastamaan suojattiaan Corrie Swansonia. Corrie on ajautunut vastakkain paikallisen sheriffin kanssa tutkittuaan 1800-luvulla väkivaltaisesti kuolleiden mainareiden luita. Samaan aikaan murhanhimoinen tuhopolttaja aloittaa työnsä - ja polttaa perheitä elävältä luksuskartanoihin.

Menneisyys ja nykyisyys törmäävät, kun Pendergast huomaa yhteyden Corrien tutkimien luiden, Roaring Forkin pyromaanin ja kauan sitten kadonneeksi julistetun Sherlock Holmes -tarinan välillä. Hänen on ratkaistava kaikki kolme tapausta, jos hän haluaa pysäyttää tuhopolttajan ennen kuin kylä katoaa tuhkana ilmaan.

”Paras Pendergast-kirja tähän mennessä - menneisyyden ja nykyisyyden yhteentörmäys on henkeäsalpaava.” - Lee Child

”Sherlock Holmes -fanit saavat nauttia täysin rinnoin... Yksi sarjan parhaista kirjoista.” - Publishers Weekly tähtiarviossaan

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Douglas Preston, Lincoln Child

Julkaistu

2020-03-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

336 sivua

Tietoa kirjasta Valkoinen tuli

Valkoinen tuli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Douglas Preston, Lincoln Child. Tämä romaanit pitää sisällään 336 sivua, joiden avulla nauttia jopa useampi ilta. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä jossa ikinä kuljet eli se tekee matkasta kuin matkasta kiehtovamman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan on julkaissut Gummerus 2020-03-16. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tykkänään uudenaikaisen konstin nauttia kirjoista. Tämä koko homma onnistuu jouheasti, jos omistat puhelimen. Tilittämällä kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat sinun elämässäsi. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi vapaan ilmaisjakson, joten kykenet rajattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.