Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Roope Sarvilinna - Valkoinen vuosi maksuttomasti

Mikä riittää?

Koruton tutkielma riippuvuudesta ja siitä, mitä elämänhalun heräämiseen vaaditaan.

Kuntoutuksessa kysyttiin olinko haaveillut mistään muusta kuin heroiinista.

En, sanoin.

No, nyt kannattaisi haaveilla. Vaikkapa opintorahasta, hoitaja sanoi.

Oltuaan vuoden kuivilla kertoja työllistyy syrjäiseen hoitokotiin. Sitä asuttavat ihmiset, joita yhteiskunta ei kaipaa ja joilla jokaisella on oma todellisuutensa.

Nopeasti mies huomaa, että asukkaat selviävät arjestaan ilman häntäkin, että hän on hoitokodissa aivan yhtä tarpeeton kuin sen ulkopuolella. Mutta vaikka hän inhoaa päivästä toiseen toistuvia rutiineja ja jatkuvaa huonoa oloaan, jonka hän tietää talttuvan vain kielletyillä keinoilla, jokin saa hänet jäämään.

Roope Sarvilinna (s. 1972) on elänyt lapsuutensa pääosin Jyväskylässä, opiskellut lääkäriksi Tampereella, erikoistunut ortopediksi Helsingissä ja asuu nykyisin Espoossa. Vapaa-ajallaan hän tapailee kitaraa, lukee vastaan tulevia kaunokirjoja ja kunnostaa vanhaa puista purjevenettä, jonka toivoisi edelleen pysyvän pinnalla. Valkoinen vuosi on hänen kolmas romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Roope Sarvilinna

Julkaistu

2019-09-26

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

272 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Valkoinen vuosi

Lue lumoava romaanit Valkoinen vuosi, jonka mukana vastaanotat verrattomia kokemuksia. Kirjan on kirjoittanut Roope Sarvilinna. Teoksen pituus on 103. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myös kuunneltava versio, minkä kesto on 4:32:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa silloin kun olet julkisessa ja se luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana toimii Markus Niemi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-26 julkasijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat antavat maikoisan tilaisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät helposti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia elektronisia kirjoja. Moni palveluista antaa myös maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan voit ilmaiseksi yrittää sovellusta ilman euroakaan*.