E-kirja

Lue tai kuuntele

Elviira Willman Eloranta - Vallankumouksen vyöryssä maksuttomasti

"Suurlakko oli tullut kuin keväinen myrsky. Se rikkoi talven jäät. Se karisti viimeisen huurteen kuusien oksilta. Se kuivatti lätäköt ja loihti esiin lämpöisen iltasateen."

Vuodet ennen Venäjän vallankumousta ovat levottomia myös Suomessa. Nuori Elma seuraa tapahtumia, ja pian hän onkin poliittisissa toimissa mukana myös itse.

"Vallankumouksen vyöryssä" on Elvira Willman-Elorannan osittain omaelämäkerrallinen pienosromaani, joka julkaistiin Suomen sisällisodan aikana vuonna 1918. Elvira Willman-Eloranta (1875–1925) oli suomalainen näytelmäkirjailija. Hän työskenteli myös toimittajana. Hän oli yksi merkittävimpiä naispuolisia vaikuttajia varhaisessa työväenliikkeessä. Willman-Eloranta muutti Neuvostoliittoon vuonna 1918, kun punaiset hävisivät sisällissodan. Hänet teloitettiin Moskovassa vuonna 1925. Häntä syytettiin osallisuudesta "Kuusisen klubin murhiin". Kahdeksan Suomen kommunistisen puolueen jäsentä murhattiin Pietarissa vuonna 1920. Pääsyytteen sai Willman-Elonrannan mies Voitto, joka tuomittiin myös kuolemaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elviira Willman Eloranta

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

43 sivua

Tietoa kirjasta Vallankumouksen vyöryssä

Vallankumouksen vyöryssä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Elviira Willman Eloranta toimii kirjan kirjoittajana. Vallankumouksen vyöryssä on pituudeltaan 43 sivua, siis todella asiallinen pituus lukemiseen. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava keino nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, taksissa tai vaikka lenkillä. Kirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-07-15. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit parhaan sovelluksen. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Usea palveluista tarjoaa niin ikään veloituksettoman kokeilujakson, tähän tapaan kykenet kahleettomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.