Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anneli Kivelä - Valoa ja varjoa Katajamäellä maksuttomasti

Perheen perinteikkään kenkäkaupan mentyä konkurssiin Runo - sarjan 2. osasta tutun sisaruskolmikon kuopus - tulee isänsä kanssa Satu-sisaren luokse Katajamäelle miettimään tulevaisuutta. Epäonni pidetään salassa, ja vain Myllytuvan Onerva ja Kaisla tietävät asiasta. Ystävällinen Kaisla tarjoaakin Runolle töitä Myllytuvan emäntänä. Runon seurassa aletaan pian nähdä Myllytuvan komea remontti-Petteri - mutta myös Vuorensolan kartanon Erik, mikä saa kyläläiset ymmälleen. Erikhän seurustelee vastaeronneen Tanjan kanssa!

Lemmenkoukeroihin heittää kuitenkin äkisti varjonsa peräti kahden Runolle läheisen ihmisen terveyden pettäminen. Arpapeliä on siis elämä - ja sen pyörteeseen tempautuu kirjaimellisesti koko kylä, kun kuullaan, että loton jättipotti on osunut jollekulle Katajamäellä...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Kivelä

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

473 min

E-kirjan pituus

176 sivua

Tietoa kirjasta Valoa ja varjoa Katajamäellä

Valoa ja varjoa Katajamäellä on kutkuttava ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei takuulla jätä varmasti väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Anneli Kivelä. Teoksesta löytää 176 sivua, minkä parissa voit tuntea upeita kokemuksia. E-kirjan lisänä saatavilla on monikäyttöinen äänikirja, jonka avulla vietät normaalilla nopeudella 7:53:32 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myöskin kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Pinja Flink. Kirjan on julkaissut Otava 2020-05-04. E- sekä äänikirjat antavat hyvän tavan nauttia jännittävistä kirjoista matkalla tai kotona. Tarvitset vain älypuhelimen jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Sovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa ja näin saat rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko palvelu juuri sinulle sovelias.