Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jill Santopolo - Valo jonka kadotimme maksuttomasti

Unohtumaton rakkaustarina uppoaa suoraan lukijaan sydämeen

Lucy ja Gabe, parikymppiset opiskelijat heittäytyvät toistensa syleilyyn syyskuun 11. päivän terrori-iskun aiheuttamassa kaaoksessa. Alkaa intohimoinen suhde, joka päättyy yllättäen kun Gabe haluaa tehdä jotain merkittävää ja lähtee sotavalokuvaajaksi Irakiin. Lucy taas keskittyy uraansa lastenohjelmien parissa New Yorkissa.

Ainutlaatuinen ensirakkaus jättää kumpaankin elinikäisen jäljen: mikään ei voi koskaan korvata sitä mitä heillä kerran oli. Lucyn ja Gaben polut risteävät jälleen vuosia myöhemmin - mutta onko silloin jo liian myöhäistä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jill Santopolo

Julkaistu

2017-12-18

Lukija

Anni Kajos

Äänikirjan pituus

540 min

E-kirjan pituus

204 sivua

Tietoa kirjasta Valo jonka kadotimme

Valo jonka kadotimme on sykähdyttävä sekä hauska romaanit, mikä ei todella jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Jill Santopolo. Teoksesta löytyy 204 sivua, minkä parissa mahdat vastaanottaa mielenkiintoisa hetkiä. Ethän missään nimessä rajoitu pelkästään e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 9:00:57 tunnissa. Äänikirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin voit iloita kirjasta missä ja milloin tahdot kuten vaikka pyöräilessä. Tätä kirjaa lukee Anni Kajos. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2017-12-18. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin modernin tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi kirjasovelluksen. Maksamalla kiinteän kk-maksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on kanssa tosi vaivatonta, koska kykenet vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.