E-kirja

Lue tai kuuntele

Maureen Child, Day Leclaire - Vannomatta paras / Danten kipinä maksuttomasti

Vannomatta paras

Pienen tyttären äiti Jillian Norris tajuaa tulleensa huijatuksi perinpohjaisesti, kun hän matkustaa tapaamaan miestä, jonka kuvittelee olevan lapsensa isä. Hän ei ole kyseistä miestä nähnytkään! Ei myöskään tämän veljeä, joka saa Jillianin kolhitun naiseuden villiintymään pelkällä katseellaan...

 

 Danten kipinä

Himo... Danten suvun tunnustamaton vesa Gabe Moretti järkyttyy tunnistaessaan viimein toimistoonsa astuvan seksikkään naisen. Kat Malloy. Himo vaihtuu halveksunnaksi... tai ainakin sen olisi pitänyt vaihtua. Tuo nainen oli syyllistynyt niin monen ihmisen elämän tuhoamiseen – muun muassa Gaben edesmenneen vaimon. Mutta mitä ihmettä heidän välillään on? Vihastaan huolimatta Gabe ei voi muuta kuin ajatella: Hän on se oikea! Onko legenda Danten Helvetistä sittenkin totta eikä tarua?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maureen Child, Day Leclaire

Julkaistu

2019-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Vannomatta paras / Danten kipinä

Kiintoisa Vannomatta paras / Danten kipinä on uskomaton romaanit, jota kuunnellessa vuorokaudenaika katoaa tyystin. Maureen Child, Day Leclaire on teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 224. Digitaalisen kirjan kanssa tarjottavana on lisäksi loistava äänikirja, minkä seassa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin pystyt nautiskella kirjasta silloin kun mielit muun muassa lentokoneessa. Kirjan vetoavana äänenä toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Harlequin 2019-02-01. Aloita viipymättä äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt nauttimaan kirjoista todella uudella tavalla. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään kuljet. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa joten voit sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä valita onko sovellus juuri sinulle sovelias.